Πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών.
Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία είχε ζητήσει τη ενοχή των δυο κατηγορουμένων της υπόθεσης του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου Αλβανού συγκατηγορουμένου του.
Οι δυο κατηγορούμενοι άκουσαν αμίλητοι την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή τους, η οποία συνεπάγεται για αυτούς ισόβια κάθειρξη, σε περίπτωση που δεν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά.
Η εισαγγελέας μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα χειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου.
Ξέσπασμα κατά του δικηγόρου του Ροδίτη από τη μητέρα της Ελένης
Ανέβηκαν και σήμερα οι τόνοι στη δίκη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη με την έδρα να εκδίδει την ετυμηγορία κρίνοντας ένοχους τους δύο νεαρούς που βίασαν και δολοφόνησαν την άτυχη φοιτήτρια.
Κατά την διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου του Ροδίτη κατηγορουμένου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο άκουσμα του αιτήματος αναγνώρισης του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.
«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου», είπε η μητέρα της φοιτήτριας και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας, ενώ το ακροατήριο την χειροκροτούσε.
Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα που φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις