Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ελευθερία Κοσσυβάκη: Ενώνουμε δυνάμεις για μια νικηφόρο πορεία στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

Ελλάδα

Θετική είναι η ανταπόκριση των δημοτών στο δήμο Καραϊσκάκη στην υποψηφιότητα της Ελευθερίας Κοσσυβάκη, που έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αλλαγής και αισιοδοξίας, προσδοκώντας μια νέα σελίδα δημιουργίας στον τόπο τους.  

Η απλότητα της αλλά και η άρτια τεκμηριωμένες θέσεις της έχουν κερδίσει τους πολίτες, που διψούν να δουν τον τόπο τους να ξαναζωντανεύει. 

Συνεχίζουμε την επικοινωνία μας με τους πολίτες των χωριών μας, Ξηρόκαμπος, Βελεντζικό, Σκουληκαριά, Διχομοίρι, Τυμπά, αναφέρει η υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Ελευθερία Κοσσυβάκη. 

Τόσο η ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε την πρόταση μας όσο και η ανάγκη των πολιτών να μιλήσουν για τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν δημιουργούν κάθε βράδυ όμορφες παρέες στις γειτονιές και στα χωριά μας.

Ενώνουμε δυνάμεις, προχωράμε για μια νικηφόρα πορεία, με την Ορεινών Συμφωνία, καταλήγει στο μήνυμά της η κ. Κοσσυβάκη.

 

ekloges

 

ekloges

 

ekloges

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 61χρονου, της 55χρονης συζύγου του και μίας 83χρονης γυναίκας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθ...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Φόρτωση άρθρων...