Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Στάθης Παναγιωτόπουλος για τη μια υπόθεση – Κρατείται για τη νέα δίωξη που του ασκήθηκε

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από την απολογία του για την υπόθεση ανάρτησης στο διαδίκτυο φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Σε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση, με τις ίδιες κατηγορίες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος έως την αυριανή απολογία του, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για «ροζ» βίντεο

Νέα ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά τη νέα μήνυση, την τρίτη κατά σειρά, που υπέβαλλε άλλη μια κοπέλα που είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου Το οπτικό-ακουστικό υλικό ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο και τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με το grtimes.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός απολογείται τώρα στον ανακριτή για παρόμοια υπόθεση, για την οποία είχε πάρει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον παρουσιαστή στο Δικαστικό Μέγαρο, γύρω στις 9:30 εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...