Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ελεύθερος ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις μαθήτριες στην Κω

Ελλάδα

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η απολογία του 35χρονου Λ.Π., ενώπιον της ανακρίτριας στο νησί της Κω, που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά, το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Γυμνασίου σε μπαρ στην περιοχή Λάμπη, δύο 14χρονα κορίτσια και ότι αποπειράθηκε να βιάσει μία 13χρονη.

Η απολογία του, για τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κατά συρροή, της απόπειρας βιασμού και για τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο το οποίο συμπλήρωσε τα 12 έτη, διήρκησε τέσσερις ώρες, με τον ίδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να αρνείται τα πάντα.
 
Ο 35χρονος, που εμφανίζεται σε βίντεο να ακινητοποιείται από γονείς, έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπή και αφέθηκε τελικά ελεύθερος με την επιβολή πέντε περιοριστικών όρων.
 
Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι οι εξής:
 
Εμφάνιση δύο φορές το μήνα- κάθε 1η και 15- στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, επιβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου, απαγόρευση συναναστροφής με τις ανήλικες καθώς και απαγόρευση παρουσίας του σε μέρη όπου υπάρχουν ανήλικοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Φόρτωση άρθρων...