Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο της: Όλο αυτό είναι καρφωτή από κάποια που ζηλεύει

Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.
Ο γάμος του ζευγαριού έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι ωστόσο, να αναφέρει πως είναι νόμιμη και πληρώνει τους φόρους της στο κράτος.

Μιλώντας στο «Secret», η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε αρχικά, πως σοκαρίστηκε, όταν άκουσε τη λέξη «φοροδιαφυγή». «Στην αρχή, με τον σύζυγό μου πάθαμε σοκ στο άκουσμα της λέξης "φοροδιαφυγή", αλλά μετά, όταν μιλήσαμε με τον δικηγόρο μας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεμήσαμε, γιατί δεν έχουμε κάνει κάποιο έγκλημα. Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είμαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους μου τους φόρους και τις υποχρεώσεις μου στο κράτος. Είμαι νόμιμη.

Είμαι γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και μάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές μου και όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από το όνομά μου μού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Έκανα έναν υπέροχο γάμο και, λόγω της αναγνωσιμότητάς μου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφημιστούν», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια στις δηλώσεις της επέλεξε πολύ προσεκτικά τα ρήματα που χρησιμοποίησε, τονίζοντας πως μπορεί ο γάμος της να άξιζε 50.000, όμως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ποσό.

«∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγμή που υπάρχουν τα συμφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας μας. ∆εν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυμη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε με έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήματα που χρησιμοποιώ. Εγώ δήλωσα ότι "ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000" όχι ότι "πλήρωσα 50.000". Άλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ», ανέφερε.

Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε επίσης: «Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας μου είναι κιμπάρης και γαλαντόμος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάμου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας μου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήμιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάμου. Ο σύζυγός μου στην αρχή τρομοκρατήθηκε, αλλά μετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούμερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος μας μπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι "καρφωτή" από κάποια γκόμενα που ζηλεύει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...