Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΕΛΤΑ Χαλάνδρι: Για την ισραηλινή πρεσβεία προοριζόταν ο φάκελος με την ύποπτη σκόνη (Photos)

Ελλάδα

Για την πρεσβεία του Ισραήλ προοριζόταν ο φάκελος με την ύποπτη σκόνη που εντοπίστηκε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι.

Στις 12:22 σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛΑΣ καθώς άτομο που πήγε να παραλάβει έναν φάκελο με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, είδε σκόνη μέσα σε αυτόν. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου.

ΕΛΤΑ Χαλάνδρι: Για την ισραηλινή πρεσβεία προοριζόταν ο φάκελος με την ύποπτη σκόνη

Αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου, ο οποίος παραδόθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στο σημείο μετέβησαν 13 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

ΕΛΤΑ Χαλάνδρι: Για την ισραηλινή πρεσβεία προοριζόταν ο φάκελος με την ύποπτη σκόνη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Μετέφερε σε βαν στοιβαγμένα 15 άτομα

Συνελήφθη από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας διακινητής που κατελήφθη να μεταφέρει στοιβαγμένους 15 παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου van. Συγκεκριμένα, τ...

Φόρτωση άρθρων...