Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Έμεινε» στις στροφές του Δομοκού η κλούβα που μετέφερε τον Αλκέτ Ριζάι

Ένα απρόοπτο περιστατικό έμελλε να διακόψει αιφνίδια τη μεταγωγή του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού στο Νοσοκομείο Λαμίας το πρωί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα που μετέφερε τον καταδικασμένο Αλβανό κακοποιό «έμεινε» στις ανηφόρες του Δομοκού λόγω μηχανικής βλάβης, σύμφωνα με το lamiareport.

Πριν από μόλις τρεις εβδομάδες, η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε δημοσιοποιήσει τη συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, στον οποίο μεταξύ άλλων είχαν δείξει και φωτογραφίες από την προβληματική κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων.

Όλα σχεδόν τα οχήματα και των πέντε σωφρονιστικών καταστημάτων που λειτουργούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρονολογούνται από το 2000 και νωρίτερα, έχοντας κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το lamiareport, στη Φθιώτιδα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια κλούβα μένει στον δρόμο ως φυσικό επακόλουθο της γήρανσης του στόλου των οχημάτων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...