Ο καθηγητής μάλιστα ανέφερε πως είναι συνηθισμένος στα «τσιμπήματα» καθώς κάθε χρόνο κάνει το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας.
«Αυτό ήταν. Τόσο γρήγορα», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας αμέσως μετά το εμβόλιο.
Ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για μια ιστορική ημέρα την οποία περιμέναμε πολύ καιρό.
«Επιτέλους ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ΕΕ, όπου κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει και ένας πολίτης» τόνισε. Επίσης υπογράμμισε ότι «για την έγκριση του εμβολίου ίσχυσαν κι ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για τα εμβόλια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε δοκιμές. Θέλω να ελπίζω ότι με τον σταδιακό εμβολιασμό θα μετριαστούν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην υγεία μας».
Για να καταλήξει ο κ. Τσιόδρας: «Δεν είναι το τέλος ακόμη. Το τέλος θα έρθει με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις