Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ενίσχυση σε επιχειρήσεις του Πολιτισμού: Νέα προθεσμία για υποβολή συνοδευτικών εγγράφων

Ελλάδα

Σημαντική «ανάσα» θα πάρουν οι επιχειρήσεις μουσικών σκηνών, θεάτρων, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων με την ενίσχυσή τους στο πλαίσιο αντιμετώπισης των οικονομικών συνεπειών του της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις δόθηκαν νέες προθεσμίες διορθωτικών δηλώσεων και δικαιολογητικών. 

Το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» θα είναι διαθέσιμο από σήμερα έως και τις τρεις Οκτωβρίου του 2021 για τις επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων καθώς και για τις επιχειρήσεις κινηματογράφων και διανομέων κινηματογραφικών ταινιών, οι οποίες έχουν αιτηθεί να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται στην αριθμ. οικ. 5774/203/5-2-2021 (Β΄457) κοινή υπουργική απόφαση, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και στην αριθμ. 24907/29-4-2021 (Β΄1820) κοινή υπουργική απόφαση αντίστοιχα, για την υποβολή εγγράφων και λοιπών στοιχείων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΡΓΑΝΗ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση πρόκειται για τελευταία ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους. 

Η «ΕΡΓΑΝΗ» θα είναι διαθέσιμη για τις επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων, οι οποίες έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις υπαγωγής στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων του πολιτισμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...