Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ένοχος για βιασμό, παιδική πορνογραφία και ασέλγεια ο ιερέας από το Αγρίνιο – Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 27 ετών

Ελλάδα

Ένοχο έκρινε απόψε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας τον ιερέα από το Αγρίνιο. Η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lefkadapress κρίθηκε ένοχος για 6 βίντεο παιδικής πορνογραφίας,  για βιασμό κατά συρροή και για ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση.

Το δικαστήριο ύστερα και από την σχετική πρόταση της Εισαγγελέως, επέβαλε συνολικά 27 έτη κάθειρξης στον κατηγορούμενο με εκτιτέα τα 20 έτη, αφαιρουμένου ενός έτους που ήταν προφυλακισμένος.

Επίσης διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες (δεν είχαν κάνει μήνυση).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...