Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η απόφαση

Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα εκδοθεί η απόφασή του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Στη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου δημιουργήθηκε ένταση όταν ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη αντέδρασαν έντονα όταν άρχισε να αναπτύσσει τα επιχειρήματά του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν από την αίθουσα μέχρι να ηρεμήσουν.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου όταν ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις ρώτησε τους κατηγορούμενους αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν κατά τις απολογίες τους.

«Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δεν φταίω», είπε ο Ροδίτης κατηγορούμενος.

Πρόεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;


Κατηγορούμενος: Όχι

Από την πλευρά, ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος του είπε: «Όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτοβούλοι, να αγαπάνε την οικογένεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Πρωτόδικα οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της κοπέλας και επιπλέον 15 κάθειρξη για τον ομαδικό βιασμό της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...