Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου που θα οδηγήσουν στους παιδεραστές - Το κορίτσι μίλησε και για άλλον κακοποιητή της

Τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για την υπόθεση του Κολωνού.

Ελλάδα

Τα ψηφιακά ίχνη του Ηλία Μίχου έχουν στα χέρια τους και εξετάζουν οι Αρχές, με τους αστυνομικούς να θέλουν μέσα από αυτά να φτάσουν σε απαντήσεις για τις επαφές που είχε ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού και με άλλους παιδεραστές.

Τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται, αφενός, να αποκαλύψουν τις επαφές του Ηλία Μίχου, με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας και αφετέρου να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Μιλώντας στη Real News, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, αποκάλυψε πως το κοριτσάκι μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της, για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου και είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέταση της στην Ασφάλεια.

Όπως ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και άλλα από όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη, ενώ ανέφερε επίσης ότι η 12χρονη είχε άλλο ένα τηλέφωνο που έσπασε, το οποίο περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους. Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν -σύμφωνα με τη δικηγόρο- ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Φόρτωση άρθρων...