Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακές εικόνες με ελικόπτερα Απάτσι και βολές στο Αιγαίο

Ενισχύεται ολοένα και περισσότερο η συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ. Κοινή άσκηση επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι στο πεδίο βολής Καράβια, με τις εικόνες να είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, o αντιπρόεδρος της Lockheed Martin για F-35, τόνισε πως η Ελλάδα θα πάρει την πιο σύγχρονη έκδοση BLOCK 4 του μαχητικού stealth.

«Η τρίτη κύρια αναβάθμιση του αεροσκάφους block 4 είναι η αύξηση των όπλων και η ικανότητά του να έχει σημαντικά και νεότερα όπλα. Η Ελλάδα θα παραλαμβάνει το πιο σύγχρονο αεροσκάφος στον κόσμο όταν πάρει τα αεροπλάνα της», δήλωσε ο Τζ. Ρ. Μακντόναλντ.

Με τον Ερντογάν να έχει όχι απλά επιβιώσει, αλλά να έχει επιφέρει σοβαρό πλήγμα στους πολιτικούς του αντιπάλους στον πρώτο γύρο, συνεχίζει ακάθεκτος και στο εξοπλιστικό του πρόγραμμα αλλά και στην επίδειξη στρατιωτικής ισχύος.

Το μίνι αεροπλανοφόρο «Anadolu» πλέει προς την πρώτη του άσκηση, η οποία όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες θα είναι είτε στον Μαρμαρά είτε στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς πριν λίγη ώρα μπήκε στα Στενά των Δαρδανελίων.

Παράλληλα, αυξάνουν οι πληροφορίες που θέλουν την νέα φρεγάτα που θα παραλάβει ο τουρκικός στόλος με το όνομα «Ιστάνμπουλ» να παραδίδεται στις 29 Μαΐου, ημέρα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...