Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Έως τις 22:00 απόψε τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο του τραμ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τραμ, λόγω πρόσφατης πρόσκρουσης λεωφορείου σε κολώνα

Στις 10 το βράδυ θα ολοκληρωθούν σήμερα Τετάρτη τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, η σταδιακή απόσυρση των συρμών θα ξεκινήσει από τις 21:00 και όλο το δίκτυο θα ολοκληρώσει τα δρομολόγια στις 22.00, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών του Τμήματος Ηλεκτροδότησης, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο εναέριο δίκτυο της γραμμής, μετά την πρόσφατη πρόσκρουση λεωφορείου σε στύλο του δικτύου στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σήμερα, Τετάρτη 11/05/2022, τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ θα ολοκληρωθούν στις 22:00, με σταδιακή απόσυρση των συρμών από τις 21:00, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών του Τμήματος Ηλεκτροδότησης.

Οι εργασίες γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο εναέριο δίκτυο της γραμμής, μετά την πρόσφατη πρόσκρουση λεωφορείου σε στύλο του δικτύου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...