Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Έπαθε αλλεργικό σοκ πάνω σε ιστιοφόρο στη Μήλο -Πώς την έσωσε το Λιμενικό

Από αλλεργικό σοκ κόντεψε να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα πάνω σε ένα ιστιοφόρο στη Μήλο.

Συγκεκριμένα το Λιμενικό ενημερώθηκε πως 40χρονη επιβάτης πολωνικής καταγωγής η οποία επέβαινε σε ένα ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Μήλου είχε πάθει αλλεργικό σοκ και κινδύνευε η ζωή της.

Άμεσα με εντολή της λιμενικής αρχής Μήλου απέπλευσε ιδιωτική λάντζα με επιβαίνοντα ένα στέλεχος του Λιμενικού και δύο γιατρούς που ενεργοποιήθηκα από το τοπικό Λιμεναρχείο με μέριμνα του Λιμενάρχη.

Αρκετά γρήγορα μετέβησαν στην περιοχή, προσέγγισαν το ιστιοφόρο σκάφος και της έκαναν δύο ενέσεις αδρεναλίνης, ενώ μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μήλου που την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνοδεία περιπολικού οχήματος του Λιμενικού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 40χρονη πλέον είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Φόρτωση άρθρων...