Κουκουλοφόροι έριξαν τον αστυνομικό από τη μηχανή του και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Ο άνθρωπος βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μέχρι που οι συνάδελφοί του έκαναν κλοιό γύρω του.
Τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό πρόσφεραν οι συνάδελφοί του, ενώ κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και διασωστική ομάδα.
Σχεδόν 20 λεπτά μετά το σοβαρότατο επεισόδιο, κατάφερε να ανοίξει ο δρόμος και να μεταβεί στο σημείο διασώστης και ασθενοφόρο. Ο αστυνομικός, αν και πεσμένος στο έδαφος, ανταποκρινόταν στις ενέργειες των διασωστών. Μόλις εκτιμήθηκε σε πρώτη φάση η κατάσταση του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθεί πλήρης ιατρική βοήθεια.
https://www.youtube.com/watch?v=xLnHlGHzxbo&feature=emb_title
Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν κουκουλοφόροι και αντιεξουσιαστές πέρασαν στην κεφαλή της πορείας προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πετώντας βόμβες μολότοφ και φωνάζοντας συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά και νερό από την υδροφόρα- «αύρα», προκειμένου να απομακρύνουν τους ταραξίες.
https://www.youtube.com/watch?v=zHheRcSct8M




https://www.youtube.com/watch?v=M_QTVnB163o
Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετείχαν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.


Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις