Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόρος έκανε... παρκούρ πάνω σε αυτοκίνητα

Ελλάδα

Με έναν... άκρως διαφορετικό τρόπο επέλεξε να απομακρυνθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις ένας κουκουλοφόρος, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο κέντρο της πόλης.

Πηδούσε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο με άνεση που θα ζήλευε κάθε αθλητής του παρκούρ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο  την ώρα που οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ρίψεις δακρυγόνων και κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος που προκαλούσε επεισόδια, ο νεαρός άντρας επιλέγει να φύγει πηδώντας από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.

Τα οχήματα ήταν σταθμευμένα επί της οδού Εγνατίας, κοντά στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ και, όπως φαίνεται, βόλεψαν ιδιαίτερα τον νεαρό άντρα με τη μαύρη μπλούζα και την κουκούλα στο κεφάλι, ώστε να κάνει παρκούρ για να απομακρυνθεί από τα ΜΑΤ και το ειδικό οχήματα εκτόξευσης νερού της αστυνομίας.

Άγνωστο παραμένει αν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων εντόπισαν ζημιές στους «ουρανούς» τον οχημάτων τους.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής για να πάρει Golden Visa

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο πέρασε στα χέρια ενός Τούρκου επενδυτή, με σκοπ...

Λαμία: Στις φλόγες το εργοστάσιο της εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ επιχειρούν στον Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννί...

Φόρτωση άρθρων...