Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Επεισόδια στην Καισαριανή: Έκαψαν αυτοκίνητο και κάδους, προκάλεσαν ζημιές καταστήματα (Photos)

Επεισόδια ξέσπασαν στην Καισαριανή τα ξημερώματα. Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο και τέσσερις κάδους απορριμμάτων, ενώ έσπασαν τζαμαρίες σε δύο καταστήματα.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν μια ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη και πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση με πέτρες και βόμβες μολότοφ πυρπολώντας ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, τέσσερις κάδους απορριμμάτων και κάνοντας ζημιές στην πρόσοψη ενός φούρνου και ακόμη ενός καταστήματος επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στο αμάξι, καθώς και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Επεισόδια στην Καισαριανή
Επεισόδια στην Καισαριανή
Επεισόδια στην Καισαριανή
Επεισόδια στην Καισαριανή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρημη πόλη η Αθήνα – Άδειασαν οι δρόμοι

Άδεια πόλη είναι η Αθήνα λόγω των διακοπών του Πάσχα. Πολλοί κάτοικοι έφυγαν για αυτές τις εορταστικές ημέρες στην επαρχία, με αποτέλεσμα οι δρόμοι σήμερα να είναι άδειοι. Στην ...

Ποια καταστήματα είναι κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα - Ποια λειτουργούν

Ανοιχτά είναι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα βενζινάδικα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη (λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς) ...

Φόρτωση άρθρων...