Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Επεισόδια στο Γαλάτσι: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 προσαχθέντες

Ελλάδα

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 7 άτομα που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία, μετά τα επεισόδια που έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια του αντιρατσιστικού φεστιβάλ στο άλσος Βεΐκου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν νεαροί που -σύμφωνα με την Αστυνομία-  βγήκαν από το χώρο του φεστιβάλ και πέταξαν μολότοφ στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικές δυνάμεις,  απάντησαν με κρότου λάμψης, με τα επεισόδια να διαρκούν περίπου δύο ώρας, από τις 02:00 μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα.

Δείτε βίντεο

 

Ζημιές
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία από τις βόμβες μολότοφ υπέστησαν ζημιές, τρία μηχανήματα του Μετρό, δύο κομπρεσέρ και 4 ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το εργοτάξιο.

Από την Τροχαία έκλεισε η λεωφόρος Βεΐκου και γίνονταν εκτροπές της κυκλοφορίας μέχρι τις επτά το πρωί, ενώ οι φωτιές σβήστηκαν από 10 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με 3 οχήματα.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...