Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ (Εικόνες και Βίντεο)

Ελλάδα

Επεισόδια ξέσπασαν μετά το τέλος της πορείας ενάντια στην πατριαρχία και τους βιασμούς στο άγαλμα του Ε. Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις των ΜΑΤ δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, όταν οι δεύτεροι έσπασαν μάρμαρα από το σημείο και τα πέταξαν στους Αστυνομικούς.

Παράλληλα, ο κύριος όγκος των διαδηλωτών συσσωρεύτηκε επάνω από την Ρωμαϊκή Αγορά επί της οδού Ολύμπου, ενώ οι Αστυνομικές Δυνάμεις παραμένουν παρατεταγμένες στην οδό Αριστοτέλους και πιο συγκεκριμένα στο άγαλμα του Ε. Βενιζέλου.

Τέλος, να σημειωθεί πως από τον πετροπόλεμο δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ούτε έγιναν προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...