Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό

Σε τρίτη επέμβαση θα υποβληθεί ο αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη την Πέμπτη.

Ελλάδα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νικαίας σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος θα υποβληθεί σε μία τρίτη επέμβαση εντός της ημέρας προκειμένου να καθαριστεί το τραύμα του. Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή οι γονείς του και η αδελφή του για να είναι κοντά του.

O αστυνομικός λόγω του αιμορραγικού σοκ υπέστη και ανακοπή και οι γιατροί με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να τον επαναφέρουν έπειτα από δέκα λεπτά.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, το πρωί στην ΕΡΤ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη. 

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ο νοσηλευόμενος «παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...