Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νικαίας σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος θα υποβληθεί σε μία τρίτη επέμβαση εντός της ημέρας προκειμένου να καθαριστεί το τραύμα του. Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή οι γονείς του και η αδελφή του για να είναι κοντά του.

O αστυνομικός λόγω του αιμορραγικού σοκ υπέστη και ανακοπή και οι γιατροί με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να τον επαναφέρουν έπειτα από δέκα λεπτά.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, το πρωί στην ΕΡΤ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη. 

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ο νοσηλευόμενος «παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.