Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν οι 17 της ομάδας κρούσης - Έρχονται μαζικές συλλήψεις

Yπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων και λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού

Ελλάδα

Στην ταυτοποίηση 17 ατόμων που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη, φέρεται να έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Η έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ήδη, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια και άλλες καταστάσεις, εκ των οποίων οι τρεις θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...