Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μοτοσικλέτα που κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού και στη σύλληψη του δράστη σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/2) στις 18.20 στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας Αττικής, έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός της ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.
Τον καταδίωξαν όμως δικυκλιστές της Ομάδας και στην διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Ηπείρου κατάφεραν, με την συνδρομή περιπολικού, να τον εγκλωβίσουν.
Ο νεαρός όμως και πάλι έκανε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της Τροχαίας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά έναν από τους αστυνομικούς.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι ημεδαπός, γεννηθείς το 2010, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί την περασμένη Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2026, από την περιοχή των Εξαρχείων.
Νεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό - - Κανονικά η κυκλοφορία στη «κόκκινη» Γραμμή στο Σύνταγμα
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους – Έρχεται διπλή κακοκαιρία 48 ωρών
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις