Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Θρίλερ με πυροβολισμούς σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους - Ένας νεκρός - Δύο τραυματίες αστυνομικοί

Ελλάδα

Ένα αστυνομικό θρίλερ έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί τόσο στα Κάτω Πατήσια, όσο και στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν περί τις  21:30 από την συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν άτομα μέσα από μαύρο Toyota Yaris πυροβόλισαν ένα άτομο, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, κάτι που συνέβη λίγο πριν τις 22:00 στους Αγίους Αναργύρους και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 335.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και στην προσπάθειά τους να σταματήσουν το Yaris οι δράστες έβγαλαν όπλο και πυροβόλησαν προς τους αστυνομικούς. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, από τα οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ενώ σκοτώθηκε ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.

Ο ένας αστυνομικός έχει δεχτεί σφαιρα στο πόδι και ο άλλος στην ωμοπλάτη. Kαι οι δύο αστυνομικοί μεταφέρονται στο 401 ΓΣΝΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εμπραχίμ Ραϊσί: Η επόμενη μέρα για το Ιράν και τη Μέση Ανατολή μετά τον θάνατο του Ιρανού Προέδρου

Σε μια δύσκολη συγκυρία για το Ιράν ήλθε ο θάνατος του Προέδρου, Εμπραχίμ Ραϊσί. Το καθεστώς πλέον καλείται να βρει σύντομα αντικαταστάτη, ενώ εμπλέκεται σε περιφερειακές συρράξεις...

Φόρτωση άρθρων...