Τετάρτη
28 Φεβρουαρίου 2024

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένονται την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση τροχαίας Αττικής σχεδιάσθηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι και στις 7 Δεκεμβρίου αναμένονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι ρυθμίσεις και οι διακοπές της κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται ανάλογα με την κίνηση της αυτοκινητοπομπής του Τούρκου προέδρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...