Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Επίθεση με φωτοβολίδα ευθείας βολής σε αστυνομικούς στα Ιλίσια - 17 προσαγωγές

Ελλάδα

Επίθεση με φωτοβολίδα ευθείας βολής σε αστυνομικούς της Ομάδας Δράση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/1) στα Ιλίσια.

Η επίθεση έγινε τη στιγμή που οι αστυνομικοί βρισκόταν επί της διασταύρωσης των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Καισαρείας λίγο πριν τις 19:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ακροδεξιά οργάνωση είχε προγραμματίσει στις 17.00 συγκέντρωση για τα Ιμια στην πλατεία Ρηγίλης.

Στο σημείο πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση 200 μέλη εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων με αποτέλε3σμα η ΕΛ.ΑΣ να μην επιτρέψει στα 50 μέλη της «Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης» να προσεγγίσουν την περιοχή. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης κινήθηκαν μέσω της Μιχαλακοπούλου προς την πλατεία Μαβίλη και φτάνοντας εκεί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς εκτοξεύοντας φωτοβολίδα ευθείας βολής προς τους αστυνομικούς της ομάδας Δράση που βρισκόταν στο σημείο. Από την φωτοβολίδα δεν υπήρξε τραυματισμός. 

Μετά το επεισόδιο η αστυνομία προχώρησε σε 17 προσαγωγές

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...