Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η ώρα της απολογίας για την 38χρονη

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κατηγορούμενης, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις, όμως η 38χρονη ισχυρίζεται ότι δεν την ήθελε η οικογένεια του 36χρονου, ο οποίος δεχόταν πιέσεις να βάλει τέλος στο γάμο του.

Ελλάδα

Λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί, έφτασε σήμερα Σάββατο στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό.

Η 38χρονη μετά την επίθεση, που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, είχε εξαφανιστεί ωστόσο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Τι θα πει στην απολογία της
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα οδηγήθηκε την Τετάρτη στα δικαστήρια του Ηρακλείου, όπου και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 38χρονης, την ημέρα που παραδόθηκε η γυναίκα. Ο κ. Λύτρας υπογράμμισε ότι η γυναίκα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο γιατί αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ακόμη, διευκρίνισε πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό που περιείχε οξύ.

«Εκείνο το βράδυ είχε συνάντηση με τον σύζυγό της σε ένα ξενοδοχείο. Αυτός κάποια στιγμή έφυγε, παρέμεινε η συγκεκριμένη μόνη της και όταν επέστρεψε στις 4 το βράδυ τσακώθηκαν, τη χτύπησε και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά για δεύτερη φορά και του έριξε το υγρό», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κατηγορούμενης, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις, όμως η 38χρονη ισχυρίζεται ότι δεν την ήθελε η οικογένεια του 36χρονου, ο οποίος δεχόταν πιέσεις να βάλει τέλος στο γάμο του. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι συναντήσεις τους γίνονταν σε ξενοδοχεία, υποστήριξε η 38χρονη.

Φόβοι για βεντέτα
Το ραντεβού στο ξενοδοχείο κλείστηκε με πρωτοβουλία της 38χρονης, όμως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια κουβαλούσε μαζί της το καυστικό υγρό.

«Ήταν σε άμυνα, είναι δεδομένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κακοποιηθεί, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, στο παρελθόν έχει υποβάλλει μήνυση στην οικογένεια του συζύγου της. Μέχρι και τον γάμο που έκαναν μέσα στη φυλακή, γιατί αυτός ήταν κρατούμενος στις φυλακές, αυτός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος για συγκεκριμένους λόγους», τόνισε ο δικηγόρος, διευκρινίζοντας πως η 38χρονη έφερε μαζί της το καυστικό υγρό για άμυνα γενικότερα.

Έντονοι είναι οι φόβοι πως θα ξεσπάσει βεντέτα μετά την επίθεση. Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, η 38χρονη φοβάται μήπως η οικογένεια του 36χρονου προβεί σε αντίποινα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Φόρτωση άρθρων...