Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Φθιώτιδα: Επίθεση με τσεκούρι κατά 30χρονου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 30χρονος αλλοδαπός μετά από επίθεση με τσεκούρι στην περιοχή Μόδι του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στη Φθιώτιδα.

Ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από ομοεθνή του, μετά από διαπληκτισμό στο σπίτι τους. Πληροφορίες του lamianow αναφέρουν οι ομοεθνείς αλλοδαποί κατά τις πρώτες πρωινές ώρες διαπληκτίστηκαν για οικονομικές διαφορές, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τον έναν να επιτίθεται στον άλλον με τσεκούρι, ανοίγοντάς του το κεφάλι.

Ο δράστης αναζητείται, καθώς μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή. Οι δύο άνδρες απασχολούνται σε αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Κατά τις ίδιες πηγές, έχει αφαιρεθεί κομμάτι από το κρανίο του μετά το χτύπημα. Το θύμα φέρει δύο βαριά χτυπήματα από τσεκούρι ενώ έχει και σημάδια από μαχαίρι στο σώμα του, σύμφωνα με το lamiareport.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Φόρτωση άρθρων...