Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η κατηγορούμενη στο θύμα

Ελλάδα

Νέα ένταση προκλήθηκε στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε πετύχει το σκοπό της», κατέληξε στη συγκλονιστική της κατάθεση το θύμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Έπειτα ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται, ενώ στη συνέχεια η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα εμφανίστηκε αμετανόητη και προκλητική.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Ένταση στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Οργή της οικογένειας της Ιωάννας για την κατηγορούμενη 

Νωρίτερα, ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η πολιτική αγωγή ρώτησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου εάν σήμερα της είπε κάτι η κατηγορούμενη. Η Ιωάννα απάντησε «όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…».  Τότε η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα, κάτι σχολίασε χαμηλόφωνα.

Στο σημείο αυτό ο αδελφός της Ιωάννας ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «σκάσε που θα μιλήσεις κιόλας!. Φίδι ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!».

Η μητέρα της Ιωάννας ξεσπώντας οργισμένη είπα προς την κατηγορούμενη «σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες…».

Ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει με τη συνοδεία αστυνομικών, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Λύτρας: «Η κατηγορούμενη έριξε ένα λίτρο οξύ στην Ιωάννα»

«Συγκλονιστική» χαρακτήρισε την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε όλα αυτά που βίωσε τον Μάιο του 2020, όταν η Έφη Κακαραντζούλα την περιέλουσε με βιτριόλι.

«Η Ιωάννα ήταν συγκλονιστική. Περιέγραψε όλα αυτά που βίωσε. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ζήτησε βοήθεια από το Θεό γιατί ούτε η ίδια πίστευε ότι θα ζούσε. Όλοι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι όταν την παρέλαβαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι. 

Η Ιωάννα ένιωθε τον τρόμο των γιατρών, το αντιλαμβανόταν κι ένιωθε ότι θα χάσει τη ζωή της. Προσπάθησε να εξιστορήσει τα πάντα στο δικαστήριο, είπε ότι από απόσταση εξ επαφής η κατηγορούμενη της έριξε πάνω από ένα λίτρο από το συγκεκριμένο καυστικό υγρό από απόσταση 5 με 7 εκατοστά. 

Τα ρούχα της έλιωσαν, οι πόνοι ήταν αφόρητοι και σε πολύ λίγα λεπτά το αριστερό της αυτί εξαφανίστηκε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πήρε τις πρώτες βοήθειες από το κοντινό φαρμακείο και αυτό ήταν που την έδωσε», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 49χρονη του κατάφ...

Άγιο Φως: Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αντιπροσωπεία – Το απόγευμα η άφιξη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται περί τις 19:30 το απόγευμα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια...

Μεγάλο Σάββατο: Τι γιορτάζουμε σήμερα

Το Μεγάλο Σάββατο είναι η τελευταία μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην Ταφή και την Κάθοδο του Χριστού στον Άδη. Το πρωί ε...

Φόρτωση άρθρων...