Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Επίθεση στον ξενοδόχο στη Μύκονο: Ελεύθερος ο 32χρονος με όρο να μην πάει ξανά στο νησί

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, ο 32χρονος που είχε συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου Θεόδωρου Κουσαθανά στη Μύκονο στις 10 Ιουνίου.

Ο συλληφθείς, έπειτα από μαραθώνια απολογία που ξεκίνησε στις 10:00 και ολοκληρώθηκε στις 15:00 συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Κώστα Δοκιμάκη, αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Στον 32χρονο επιβλήθηκε εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και κυρίως τον όρο να μην πάει ξανά στη Μύκονο.

Ο  κατηγορούμενος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι αυτός ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης αναφέροντας ότι την ημέρα του χτυπήματος ταξίδευε με πλοίο που έφτασε στη Μύκονο στις 4:40 με καθυστέρηση, καθώς ως εργαζόμενος σε εταιρεία, του είχαν αναθέσει να μεταφέρει εταιρικό όχημα από την έδρα της επιχείρησης στην Αθήνα, στο νησί των ανέμων.

Μόλις μετέφερε το όχημα πήγε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου παρέλαβε τους ιδιοκτήτες του οχήματος, τους πήγε στην εξοχική κατοικία και μετά αναχώρησε για την Αθήνα με το ταξίδι να είναι κανονισμένο από το λογιστήριο της εταιρείας.

Ο 32χρονος, είπε ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο, ΑΦΜ, είναι σταθερά εργαζόμενος και δηλωμένος στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» και σύμφωνα με τον πίνακα προσωπικού εργάζεται ανελλιπώς όλο το καλοκαίρι ενώ στο ταξίδι, όταν αναχώρησε από τη Μύκονο προς την Αθήνα ταξίδεψε με την ταυτότητα του και το όνομα του.

Ο 32χρονος είχε ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και την Κυριακή το θύμα μετέβη από τη Μύκονο στη Σύρο όπου τον αναγνώρισε.

Ωστόσο, σήμερα κατά την απολογία του οι Αρχές αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το μέτρο της προσωρινής κράτησης μέχρι το δικαστήριο και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Φόρτωση άρθρων...