Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Επίθεση στον Θ. Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα– Σ. Λουκίδης: «Εγώ ζήτησα να γίνει ο έλεγχος» (Video)

Θύμα επίθεσης κατήγγειλε έπεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας. 

Ο καθηγητής ανέφερε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όπου όταν από την παρέα του ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού προπηλακίστηκε και δέχτηκε απειλές. 

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για το επεισόδιο ο Στυλιανός Λουκίδης, καθηγητής Πνευμονολογίας, ο οποίος βρισκόταν στην παρέα του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

«Ήμασταν μια παρέα 15 ατόμων που τρώγαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Εγώ ως θεσμικός εκπρόσωπος αυτών, γιατί είμαι πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, αποφάσισα να πάω και να συζητήσω με τους ιδιοκτήτες κάτι που είχαμε παρατηρήσει όλοι. Δεν υπήρχε καμία επίπληξη. Η συζήτηση ξεκίνησε ότι ζείτε σε μια ωραία περιοχή, και είναι αμαρτία να ξανακλείσει. Πήγαμε φεύγοντας, με συγκαταβατικό και παραινετικό τρόπο και συμβουλευτική προσέγγιση. 

Η αντίδραση ήταν πολύ έντονη. Εμείς ως Πνευμονολογική Εταιρεία θέλουμε να αποκλιμακωθεί. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Θα μπορούσε και αυτός να απαντήσει με ένα πιο συναινετικό τρόπο, εμείς δεν είμαστε ελεγκτές», τόνισε ο Στυλιανός Λουκίδης.

«Ίσως να έπρεπε να μην μπούμε καθόλου στην ταβέρνα. Δε γνωρίζω αν ο συνοδός μας είχε πει ότι είμαστε όλοι εμβολιασμένοι και να μην ελεγχθούμε. Όμως υπήρχαν δίπλα μας άλλες δύο παρέες από το συνέδριο, που δεν είχαν κανένα συνοδό, και δεν ήταν μαζί μας. Δεν ελέγχθηκαν ούτε αυτές. Το είδα ότι τράβηξαν και έσκισαν το πουκάμισο του κ. Βασιλακόπουλου. Υπήρχε σωματική και λεκτική βία», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας.

«Είμαστε όλοι μαζί, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτό το επεισόδιο είναι καταδικαστέο, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά είναι κάτι που θα θέλαμε να το ξεχάσουμε γρήγορα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να έχουμε όλοι μια συναίνεση», πρόσθεσε ο Στυλιανός Λουκίδης.

«Ο κ. Βασιλακόπουλος ενεπλάκη όταν είδε να υπάρχει έντονη αντίδραση, και αντέδρασε και αυτός. Εγώ δεν είχα καμία σωματική επαφή μαζί τους, απλώς ήταν λεκτικά πολύ έντονη η αντίδρασή τους. Το γεγονός καλώς ακούστηκε, και πρέπει να μας βάλει όλους στη σκέψη ότι είμαστε ένα μέρος της προσπάθειας που γίνεται», κατέληξε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κορυφώνεται την Τρίτη το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης - Θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς Κελσίου μαζί με λασποβροχές

Επεισόδιο μεταφοράς σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από σήμερα, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση την Τρίτη 23/4. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στ...

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Πάρο – Ξέσπασε κοντά σε σπίτια, μήνυμα από το 112

Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα σε χορτολιβαδική έκταση στην Πάρο επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς – Νάουσας. Όπως έγινε γνωσ...

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κρατούμενοι διακινούσαν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές νέων Αυλώνα (εικόνα)

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, ανάμεσά τους ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δύο κρατούμενοι, για διακίνηση κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις φυλακές νέων Αυλώνα προχώρησαν αστυνομι...

Φόρτωση άρθρων...