Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Επιβάτης μπήκε σε λεωφορείο μαζί με το... μηχανάκι του (εικόνα)

Ελλάδα

Ακόμη μια ιστορία καθημερινής τρέλας έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με έναν χρήστη του Twitter να αποτυπώνει την ασυνήθιστη εικόνα που συνάντησε μέσα σ’ ένα λεωφορείο.

Ο συγκεκριμένος, μπαίνοντας το πρωί, περίπου στις 8:30, όπως αναφέρει στα σχόλια, αντίκρισε μέσα ένα μηχανάκι, το οποίο και φωτογράφησε.

«Μπορεί να μην φοράνε μάσκες στο λεωφορείο αλλά τουλάχιστον φέρνουν το μηχανάκι τους. (Δεν είναι αναπηρικό)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους περισσότερους χρήστες στην προσπάθειά τους να σχολιάσουν χιουμοριστικά το σκηνικό, να επικεντρώνονται στην τιμή της βενζίνης και το Fuel Pass.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...