Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Εργοδότης έβαζε εργαζόμενους της εταιρείας του να κάνουν push ups

Ελλάδα

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι Έλληνας εργοδότης επιβάλει στους εργαζόμενους της εταιρείας του ασκήσεις στρατιωτικού τύπου.

Πειθαρχία στρατοπέδου φέρεται να επέβαλε ένας εργοδότης προς τους εργαζομένους του καθώς είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες βασισμένες σε μαρτυρίες και καταγγελίες που εμφανίζουν τον εν λόγω επιχειρηματία να απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους του να παίρνουν κάμψεις (push ups).

Λέγεται ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Όπως όλα δείχνουν, οι πρακτικές του επιχειρηματία ήταν πέρα για πέρα ασυνήθιστες αφού λέγεται ότι είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι (από τα 70-80 άτομα που ήταν στην εταιρεία), αποχώρησαν πολλοί, όπως αναφέρει το MEGA.

Aκόμα, λέγεται ότι υπήρξαν άλλοι εργαζόμενοι και στελέχη που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...