Νεκρός ανασύρθηκε 52χρονος οδηγός οχήματος από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Μανδρακίων στην Ερμιόνη Αργόλιδας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, στη θάλασσα.
Ο 52χρονος που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή με τη συνδρομή ιδιώτη και στελεχών του λιμενικού σώματος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι έρευνες που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή από ιδιώτη δύτη έδειξαν πως πιθανόν δεν υπήρχαν συνεπιβάτες.
Το όχημα ανελκύστηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανοφόρου, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ναυπλίου.
Πότε έρχεται ο καύσωνας-τερας και που θα χτυπήσει έως και με 45 βαθμούς
Στην τετράδα του Παγκόσμιου τα κορίτσια του πόλο: 8-7 την Αυστραλία στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις