Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε 22χρονη φοιτήτρια την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της σε κατάστημα στην Ερμού, από έναν 32χρονο Ιρακινό βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα το «Live News» του MEGA, οι οποίες είναι από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης διπλανού καταστήματος, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης στη νεαρή.

Το χρονικό της επίθεσης με μαχαίρι στην 22χρονη φοιτήτρια στην Ερμού

Στο κέντρο της  Ερμού, απαθής, χαμένος κρατά στο χέρι του το αιματοβαμμένο μαχαίρι. Λίγα λεπτά πριν είχε, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο, καρφώσει μια 22χρονη φοιτήτρια, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Ήταν 13:30 το μεσημέρι, στον πλέον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Ο άντρας, Ιρακινής καταγωγής, πλησιάζει την 22χρονη κοπέλα. Στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι και τη μαχαιρώνει δύο φορές στην πλάτη.

Η κοπέλα τρέχει, ζητά βοήθεια και μπαίνει σε ένα κατάστημα. Ο δράστης όμως ατάραχος παραμένει στο σημείο με το μαχαίρι ακόμη στα χέρια του να στάζει αίματα. Έπειτα από την επίθεση, προχώρησε λίγα μέτρα και στάθηκε στη μέση της Ερμού.