Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι (χάρτης)

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες, καθώς έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Σήμερα ο καιρός αναμένεται να διατηρηθεί άστατος στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου / meteo.gr.

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα και στη Θράκη, με αυξημένη πιθανότητα να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Ο προγνωστικός Δείκτης Επικινδυνότητας του Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI)  είναι στο επίπεδο 1.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και ενδεχομένως η πόλη της Αθήνας, καθώς σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η αστάθεια θα εντοπίζεται κυρίως στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού.

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες, καθώς έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.   Σήμερα ο καιρός αναμένεται να διατηρηθεί άστατος στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου / meteo.gr.  Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα και στη Θράκη, με αυξημένη πιθανότητα να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Ο προγνωστικός Δείκτης Επικινδυνότητας του Επεισοδίου Β

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...