Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και τέταρτη σορός στο πλοίο

Ελλάδα

Μία ακόμα σορός εντοπίστηκε στο πλοίο Euroferry Olympia που έχει ρυμουλκηθεί πλέον στο λιμάνι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Η επιχείρηση συνεχίζεται και στόχος των σωστικών συνεργείων είναι να καταφέρουν να ανοίξουν τον καταπέλτη του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα φορτηγά οχήματα έχουν φορτωθεί στο γκαράζ 2. 

Συνολικά τέσσερις σοροί έχουν βρεθεί στο πλοίο. Xθες το βράδυ εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο πτώμα και πάλι στο γκαράζ 2, ενώ νωρίτερα σήμερα ακόμα μια σορός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι συγγενείς των αγνοουμένων έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να μεταβούν στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου προκειμένου να αναγνωρίσουν την ταυτότητα του πτώματος.

Το πλοίο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia» ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας. Στο πλοίο δεν υπάρχει πλέον φλόγα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκάδα: Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών - Σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο ένας 23χρονος

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών για προσωπικές διαφορές, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λευκάδα. Στη διάρκεια του επεισοδίου, ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτ...

Φόρτωση άρθρων...