Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

«Euroferry Olympia»: Βρέθηκε και έκτη σορός στο πλοίο

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο πλοίο «Euroferry Olympia», που βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε και έκτη σορός στο πλοίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε στο δεύτερο γκαράζ. 

Στο μεταξύ, σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση στους τέσσερις νεκρούς που ανασύρθηκαν από το πλοίο τις προηγούμενες ημέρες έδειξε απανθράκωση ή εγκαύματα ως αιτίες θανάτου σύμφωνα με την  προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «χθες και σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό».

Όπως εξήγησε, «άλλες σοροί ήσαν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα».

Ακόμα, η ιατροδικαστής είπε: «η μία σορός αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».
 

Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia» είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Συννεφιασμένη η Μεγάλη Τετάρτη – Η πρόγνωση για την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα

Γενικά καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου. Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως και τις απογευματινές...

Πώς να προστατέψετε το σπίτι σας από τους κλέφτες όταν λείπετε για διακοπές - Οι οδηγίες της Αστυνομίας

Οδηγίες στους πολίτες για τη φύλαξη του σπιτιού έχει εκδώσει η Αστυνομία, σε περίπτωση που το νοικοκυριό λείψει για διακοπές, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που κορυφώνονται οι μετακι...

Φόρτωση άρθρων...