Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

European Youth Day-powered by ONNED: Έναρξη την Δευτέρα παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ πως θα μοιάζει η Ευρώπη σε λίγα χρόνια; Ποιος θα είναι ο ρόλος της γενιάς μας στο κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον και ποιοι θα είναι εκείνοι οι παράγοντες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις ζωές μας;», αναφέρει η ΟΝΝΕΔ.

«Με αφορμή τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας (2022), η ONNEΔ διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «European Youth Day – powered by ONNED», η οποία θα απευθύνεται σε νέους, πολιτικούς, ευρωβουλευτές και ανθρώπους της αγοράς, ώστε να αναδείξει τάσεις και ζητήματα σχετικά με το περιβάλλον και τις νέες τεχνολογίες, που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης», προσθέτει η «γαλάζια» νεολαία.

Ακόμα, η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει: «Κατά τη διάρκεια των επιμέρους θεματικών συζητήσεων θα εξετάσουμε τι πραγματικά αφορά τους νέους της Ελλάδας και της Ευρώπης και θα αναλύσουμε τα σημαντικά ζητήματα της κλιματικής αλλαγής και των αναδυόμενων τεχνολογιών, καθώς πρόκειται για ζητήματα που απασχολούν τη διεθνή κοινότητα και θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

To European Youth Day - powered by ONNED θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρες 17:00-20:00 στην αίθουσα «Ιφιγένεια» στον Ελληνικό Κόσμο με την τιμητική παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και εξαιρετικών ομιλητών.

Δείτε πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και δηλώστε συμμετοχή https://bit.ly/3ZQNZjx

#EuropeanYouthDayGR».

European Youth Day-powered by ONNED: Έναρξη την Δευτέρα παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...