Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έβρος: Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, λέει ο πυροσβέστης που συγκλόνισε με τη φωτογραφία του

Τόνισε ότι δίνουν ατελείωτο αγώνα για να προστατέψουν τους πολίτες και τις περιουσίες του από τις φωτιές ενώ έκανε έκκληση να αναγνωριστεί από την Πολιτεία το επάγγελμά του ως επικίνδυνο

Ελλάδα

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του πυροσβέστη Μίλτου Δεληγιώργη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο ξαπλωμένο πάνω σε μάνικα έπειτα από εξουθενωτική μάχη με τις φλόγες στον Έβρο.

Μιλώντας στο OPEN τόνισε ότι οι πυροσβέστες δίνουν ατελείωτο αγώνα για να προστατέψουν τους πολίτες και τις περιουσίες του από τις φωτιές ενώ έκανε έκκληση να αναγνωριστεί από την Πολιτεία το επάγγελμά του ως επικίνδυνο.

«Ακόμη ένα καλοκαίρι η χώρα μας ζει τον απόλυτο εφιάλτη, χάνονται ζωές και περιουσιές. Ωστόσο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό νύχτα μέρα δίπλα στους πολίτες, που μας έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες. Ζητάμε από την Πολιτεία να αναγνωριστεί το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιείνο σε όλους τους πυροσβέστες, που με κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν τον κάθε πολίτη και τα υπάρχοντα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Η φωτογραφία που συγκλονίζει

Ο Μίλτος Δεληγιώργης, ανέβασε τη συγκλονιστική στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συνοδεύοντάς τη με ένα μήνυμα γεμάτο νόημα. «Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023», έγραψε χαρακτηριστικά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...