Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ευαγγελισμός: Σύζυγος ασθενούς απείλησε να πέσει από τον 8ο όροφο

Ελλάδα

Συναγερμός σήμαντε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το μεσημέρι της Κυριακής καθώς μια γυναίκα απείλησε να πέσει από τον όγδοο όροφο.

Συγκεκριμένα, στον όροφ που βρίσκεται η χειρουργική κλινική, ένας άνδρας ο οποίος έκανε τις τελευταίες ημέρες δύο σοβαρά χειρουργεία ήταν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Έτσι του ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε την πτέρυγα covid. 

Στο ακούσμα πως ο άνδρας της θα πρέπει να μεταφερθεί, η σύζυγός του αντέδρασε πολύ έντονα και μάλιστα απείλησε πως θα πέσει από τον όγδοο όροφο.  Οι νοσηλεύτριες που βρίσκονταν εκεί κάλεσαν τις Αρχές υπό τον φόβο πως η γυναίκα του ασθενούς στη χειρουργική κλινική θα βουτήξει στο κενό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...