Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές: Οι έξι γιαγιάδες και ο παππούς που ψηφίζουν «δαγκωτό» υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ

Viral έχει γίνει το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τα Δωδεκάνησα, Παναγιώτη Κουνάκη. Στο βίντεο πρωταγωνιστoύν γιαγιάδες και παππούδες από τα νησιά των νότιων Δωδεκανήσων, που εξηγούν γιατί στις επικείμενες ευρωεκλογές θα ψηφίσουν «δαγκωτό» το δικό τους παιδί, που είναι και ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια.

Η δασκάλα της Λέρου και οι κυρίες Αρχοντούλα και Μαρούλα

Η Αγγελική Καρακώστα είναι η δασκάλα της Λέρου και ο Παναγιώτης Κουνάκης τη γνώρισε στον σύλλογο γυναικών Λέρου. Όπως αναφέρει ο ίδιος, τον συμβουλεύει, τον ενθαρρύνει και του έχει ζητήσει να τη λέει γιαγιά, κάτι το οποίο κάνει με μεγάλη χαρά.

Η Αρχοντούλα Φιλιππίδη ζει στην Όλυμπο Καρπάθου και διατηρεί ένα παραδοσιακό καφενείο με τον άντρα της Φίλιππα, όταν έμαθε πως κατεβαίνει υποψήφιος με το αγαπημένο της κόμμα τον φίλεψε και τον έκανε να αισθανθεί δικός της άνθρωπος.

Η Μαρούλα Σταυλά είναι η μητέρα ενός καλού του φίλου και συναδέλφου αυτοδιοικητικού από την Αστυπάλαια. Η εγγονή της Ευφημία την ενημέρωσε ότι κατεβαίνει και εκείνη με το λαμπερό της χαμόγελο του έστειλε αυτές τις ευχές.

Το Αναστασούλι, ο τοπικιστής, η Ειρήνη και η γηραιότερη γυναίκα του Έμπωνα 

Η Αναστασία (Αναστασούλι) Πατσάη από τον Αρχάγγελο Ρόδου πάντα δίπλα στον αείμνηστο Κρεμαστινό, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με ό,τι καλό έχει γίνει για την υγεία στα Δωδεκάνησα, τον στηρίζει με την καρδιά της και τον γεμίζει ευθύνη.

Ο Γιάννης Γιαννιού είναι από τα Αφάντου της Ρόδου, εξαιρετικός σύντροφος, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Κουνάκης, που τον βοηθάει σε κάθε περιοδεία, νησιώτης και τοπικιστής, βρίσκει έναν καλό λόγο να πάει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές.

Η Ειρήνη Μαρινάκη είναι από το χωριό καταγωγής του πατέρα του. Γνώριζε πολύ καλά την αγαπημένη του γιαγιά Παρασκευή και ήθελε με την καρδιά της να του στείλει τις ευχές της.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε την Δέσποινα Μαρτάκη, τη γηραιότερη γυναίκα του Έμπωνα, που έχει μεγάλες ομοιότητες με την Κρήτη. Η κυρία Δέσποινα είναι 99 χρόνων, είναι η μητέρα του αγαπημένου του φίλου, του δασκάλου μου Μάρτη Μαρτάκη, η οποία είναι υπερδραστήρια σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού και του έστειλε τις πιο γλυκές ευχές της.

«Τα ελληνικά νησιά αξίζει να έχουν έναν εκπρόσωπο, μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Τα προβλήματα των νησιών μας είναι κοινά, η υγεία, η ακρίβεια και η διασύνδεση, μια καθαρά νησιωτική φωνή στην Ευρώπη είναι απαραίτητη. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που τίμησε τη νησιωτικότητα από τα τρία μεγάλα κόμματα και οι νησιώτες το εκτιμούν. Στις 9 Ιουνίου ζητώ τη στήριξή σας, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ ψηφίζετε τον τόπο σας, ψηφίζετε τη νησιωτικότητα», αναφέρει ο Παναγιώτης Κουνάκης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα σε βάρος δικηγόρου άσκησε ο εισαγγελέας: Φέρεται να κακοποίησε τη σύζυγό του

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε γνωστό δικηγόρο που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύζυγό του. Ο κατηγορούμενος...

Φόρτωση άρθρων...