Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ευρυτανία: Αγωνία για την 48χρονη μητέρα – Σε ανθρώπινο σώμα παραπέμπει το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ

Ελλάδα

Συνεχίζονται για 4η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης με τις αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο καθώς το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας.

Σε ανθρώπινο σώμα παραπέμπει το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ Sonar «Έμιλυ» της ναυαγοσωστικής ομάδας του Ερυθρού Σταυρού, τμήμα Πάτρας στο βυθό της λίμνης των Κρεμαστών.

Από χθες, κλιμακίο του Ερυθρού Σταυρού συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ για την επιχείρηση επιστρατεύτηκε το ειδικό, πλωτό ρομπότ.

Νωρίς το πρωί, η υποβρύχια κάμερα του Sonar κατέγραψε ένα στοιχείο σε βάθος 90 μέτρων, το οποίο μοιάζει με ανθρώπινο σώμα και αμέσως σήμανε συναγερμός.

SnapShot19

Με εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, στην περιοχή έφτασε η Ομάδα Υποβρυχίων Αποστολών και από τις 9 το πρωί οι βατραχάνθρωποι βουτούν στο βυθό της λίμνης προκειμένου να εντοπίσουν το ύποπτο εύρημα.

Οι βατραχάνθρωποι εντόπισαν δύο σημεία με το sonar που έχουν στην διάθεσή τους, μάρκαραν με σημαδούρες τα δύο σημεία και θα επιχειρήσουν να ερευνήσουν σε βάθος πάνω από 80 μέτρα της ένδειξης που βλέπουν στην οθόνη του σόναρ. Τα δύο σημεία βρίσκονται κάτω από την γέφυρα Τατάρνας σε μικρή απόσταση το ένα με το άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανασυρθεί το σώμα από τη λίμνη ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει στην 48χρονη αγνοούμενη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εγκαταλείπουν την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα -Πληρότητα κοντά στο 100% στα πλοία

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση των επιβατών. Από ...

Ναύπακτος: Τα βεγγαλικά και ο φλεγόμενος σταυρός στο λιμάνι στην περιφορά των Επιταφίων

Εντυπωσιακές εικόνες στη Ναύπακτο πριν και κατά την περιφορα των δύο Επιταφίων που ξεκίνησαν από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου και τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής για να...

Φόρτωση άρθρων...