Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Διασωληνωμένος υπάλληλος που τραυματίστηκε

Ελλάδα

Μάχη για τη ζωή του δίνει υπάλληλος σε βενζινάδικο στην Εύβοια. Ένας ληστής ξυλοκόπησε τον 35χρονο, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος στο βενζινάδικο στην Εύβοια ήρθε αργά το βράδυ του Σαββάτου (25.02.2023) πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή που του «κόλλησε» μία καραμπίνα στο κεφάλι. Ο κακοποιός ζητούσε τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου του πρατηρίου, εκείνος, όμως, φέρεται να αρνήθηκε να τους αποκαλύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η κατάσταση της υγείας του 35χρονου υπάλληλου είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς ο άτυχος νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Ο δράστης φορούσε κουκούλα και εισέβαλε στο βενζινάδικο από τα χωράφια. Απείλησε τον έναν από τους δύο υπαλλήλους του πρατηρίου με καραμπίνα. Στην προσπάθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να αποτρέψει τον δράστη, εκείνος τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Ο 35χρονος εργαζόμενος είναι πιθανό να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας διότι μάλλον θα χρειαστεί νευροχειρουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...