Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Έρευνες για αγνοούμενο κτηνοτρόφο – Τα ίχνη του χάθηκαν στα χιόνια

Ελλάδα

Επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 80χρονου κτηνοτρόφου, που αγνοείται, βρίσκεται σε εξέλιξη στην βόρεια Εύβοια.

Ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης, στην περιοχή Δρυμώνα Λίμνης που βρίσκεται στις νοτιοδυτικές πλαγιές του Ξηρού Όρους, σε υψόμετρο 580 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο 80χρονος πήγε στην στάνη του και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. Τις Αρχές ενημέρωσαν τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς δεν κατάφεραν να έχουν επικοινωνία μαζί του.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του ηλικιωμένου συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και κάτοικοι.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα εξαφανίστηκε ένας 90χρονος στον οικισμό Παρθένι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ο ηλικιωμένος είχε πάει στο γειτονικό σπίτι ενός φίλου του και από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους του. Η κόρη του πήγε στο σπίτι του για να του αφήσει φαγητό και δεν τον βρήκε εκεί, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις Αρχές.

Στις έρευνες, που ξεκίνησαν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, παίρνουν μέρος η Αστυνομία και η εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας SAR 312.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Φόρτωση άρθρων...