Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Εύβοια: Καθηλωμένο στην άμμο σε παραλία της Καρύστου το στρατιωτικό ελικόπτερο Apache (Photos)

Στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια καθηλώθηκε, ένα επιθετικό στρατιωτικό ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο υποχρεώθηκε λόγω μιας ξαφνικής βλάβης στον κινητήρα, να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στην περιοχή της Καρύστου.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ το Apache βρισκόταν εν πτήσει προς την Κω όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση, οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου είχαν ένδειξη για σοβαρή βλάβη στον κινητήρα. 

Οι πιλότοι του Apache επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια στην περιοχή της Καρύστου.

Εύβοια: Καθηλωμένο στην άμμο σε παραλία της Καρύστου το στρατιωτικό ελικόπτερο Apache

Κατά πληροφορίες το πανάκριβο επιθετικό ελικόπτερο δεν υπέστη φθορές από την προσγείωση στην παραλία. Οι δύο χειριστές του Apache που είχαν απογειωθεί από τη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας είναι καλά στην υγεία τους.

Πλέον, αναμένεται η μετάβαση τεχνικών της Αεροπορίας Στρατού στην παραλία Γιαννίτσι προκειμένου να εκτιμηθεί η έκταση της βλάβης στον κινητήρα του Apache και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το ελικόπτερο να απογειωθεί εκ νέου συνεχίζοντας την αποστολή του.

Σε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία της Εύβοιας προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ελικόπτερο Απάτσι της ελληνικής αεροπορίας.

Το ελικόπτερο τύπου Apache με προορισμό την Κω, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρουσίασε πρόβλημα στις μηχανές του, με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο πιλότος σε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία της Καρύστου στην Εύβοια.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, παρουσιάστηκε μία ένδειξη στον πίνακα ελέγχου. Το πλήρωμα είναι ασφαλές.

Στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια καθηλώθηκε, ένα επιθετικό στρατιωτικό ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: «Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος», ισχυρίζεται ο 23χρονος πατέρας

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού βρίσκονται οι νεαροί γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Ο...

Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο - Μεταφέρεται στην Αθήνα

Ένα κορίτσι 14 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά στο γήπεδο Καλυβίων. Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρ...

Φόρτωση άρθρων...