Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Εύβοια: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε δάσος

Ελλάδα

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων με πτώμα που βρέθηκε σε δάσος στην περιοχή Αμφιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από ρετσινάδες σκελετός σε δασώδη, δύσβατη περιοχή και πιθανολογείται λόγω και των υπόλοιπων ευρυμάτων, όπως τα ρούχα, ότι πρόκειται για τον άτυχο 55χρονο πυροσβέστη Απόστολο Κατσανά, που αγνοούνταν στην περιοχή από το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Τα ρούχα που βρέθηκαν συνδέονται με την περιγραφή εκείνων που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Το πτώμα κατασπαράχθηκε πιθανότατα από άγρια ζώα και γι΄ αυτόν τον λόγο κρίνεται απαραίτητη η διενέργεια τεστ DNA, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα του νεκρού.

Ο 55χρονος βγήκε για περίπατο το Σάββατο 22 Ιουλίου και από εκείνη την ώρα είχε να δώσει σημεία ζωής, Οι προσπάθειες των οικείων του, συναδέλφων του και των φίλων του να επικοινωνήσουν μαζί του στο κινητό του είχαν αποβεί άκαρπες αφού συνεχίζει να είναι ανενεργό. 

Ο 55χρονος την Κυριακή 23 Ιουλίου είχε υπηρεσία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και καθώς δεν εμφανίστηκε στο πόστο του, τον αναζητούσε και η Πυροσβεστική, καθώς και η Αστυνομία με εθελοντικές ομάδες.

Για την εξαφάνισή του είχε ενεργοποιηθεί Silver Alert.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο χάρος βγήκε παγανιά: Οδηγός μετά από σύγκρουση, σκορπάει τον τρόμο στον Καρέα (βίντεο)

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 22 Απριλίου στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Καισαριανής, όπου οδηγός τράκαρε το όχημά του και συνέχιζε να οδηγεί μ...

Φόρτωση άρθρων...