Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εύβοια: Πακιστανός ξυλοκόπησε παππού μπροστά στο εγγόνι του για να τον ληστέψει

Ελλάδα

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το βράδυ ανήμερα των Χριστουγέννων επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεων στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 21:00, ένας άνδρας περπατούσε μαζί με το εγγόνι του στον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής.

Ο δράστης αφού τον χτύπησε, τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα, μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού.

Οι φωνές τον έκαναν να τραπεί σε φυγή. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο οδήγησε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν για τις αναζητήσεις του δράστη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Φόρτωση άρθρων...