Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Δύσκολη η κατάσταση στην Εύβοια: Πτώσεις δένδρων και κλειστοί δρόμοι (Photos)

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι δυνάμεις της περιφέρειας για να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους στην Εύβοια, έπειτα από τις έντονες χιονοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «Barbara». 

Μιλώντας στο eviaonline, ο Γιώργος Κελαϊδίτης ανέφερε ότι τη νύχτα έχει πέσει πολύ χιόνι με αποτέλεσμα να φτάνει τους 70 πόντους στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου - Αγίας Άννας και στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων. 

Οι δρόμοι που συνδέουν τους δύο δήμους έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού υπάρχουν σχεδόν σε όλη την διαδρομή πολλές πτώσεις δένδρων. Καλαμούδι, Γεράνι και η περιοχή του Οσίου Δαυίδ όπως και στο Μετόχι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Δύσκολη η κατάσταση στην Εύβοια: Πτώσεις δένδρων και κλειστοί δρόμοι

Ακόμα, ανά περιοχές υπάρχουν διακοπές ρεύματος με το μεγαλύτερο πρόβλημα στον δήμο Αγίας Άννας που δεν έχει ρεύμα.

«Επιχειρούν 140 μηχανήματα με τα 15 στις περιοχές αυτές. Απευθύνω έκκληση να μην μετακινούνται οι κάτοικοι παρά μόνο σε μεγάλη ανάγκη ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά τους. Η κατάσταση είναι κρίσιμη», δήλωσε ο Γιώργος Κελαϊδίτης.

Δύσκολη η κατάσταση στην Εύβοια: Πτώσεις δένδρων και κλειστοί δρόμοι

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...